PAS OG CORONA

Vi passer på jer - og på os!

Vi er nu heldigvis så langt i Corona-krisen, at vi alle har lært, hvordan vi skal forholde os for at undgå smitten. Det gælder også, når vi gennemfører vores PAS-kursusforløb.

Vi tilpasser altid et PAS-kursusforløb til de forhold, ønsker og restriktioner, I har på jeres arbejds-plads. Det gælder holdstørrelsen, hvor vi skal sikre os, at der i plenum-lokalet kan holdes afstand nok mellem deltagerne. Det gælder også til de individuelle opfølgninger, hvor vi medbringer engangs-handsker, håndsprit og mundbind.

Vi er så klar til jer - når I er klar til os!

Selv om Corona-krisen langt fra er overstået og mange fortsat arbejder hjemmefra, er behovet for overblik, effektivitet, aktiv prioritering og realistisk planlægning ikke blevet mindre aktuelt.

Hvis I er klar til PAS, så kontakt os for en snak om et PAS-kursusforløb på jeres arbejdsplads og på jeres betingelser - og hør nærmere om PAS og hvad PAS kan gøre for jeres arbejdsplads. Lad os sammen finde ud af, hvordan vi kan tilrettelægge forløbet bedst muligt for jer – og hvordan vi også kan inddrage virtuelt undervisning og opfølgning, hvis der skulle være behov for dette.